Forum członków klanu BTS.
Mam pytanie. Czy są już podjęte próby organizacji nowego sparingu? Syd weź zmobilizuj Ahmeda, przecież on jest Vcl-em więc on się takimi rzeczami zajmowałem... i przez chwile mnie nie było i od razu mnie zwolniłeś ,a on od mianowania prawie żadnego sparingu nie organizował... Proszę zrób coś z tym... niech będzie tu jakaś sprawiedliwość.
Tylko Ahmed nie obraź się na mnie , ja to tylko mówię żebyś się wziął do roboty
Ostatnio edytowany przez Xawery (2009-05-30 09:15:18)
Bywalec
Spox xaw nie obrazam sie. Jak syd napisal ja organizuje treningi moga byc codziennie( praktycznie sa albo co dwa dni) a ciebie i tak czesto na nich nie ma. Syd stara sie o spary. Ja jak juz mi sie uda kogos z polski z klanem spotkac na jakims serwerze(cudem) to mowi ze nie chce spara. Mam jeszcze jednego na gg sie zapytam jak go tylko uchwyce dostepnego.
Pzdr.
UWAGA!
Sparing z pewnością odbędzie się za tydzień w piątek lub sobote!
Niestety żaden klan w tym tygodniu nie chce grać sparingów z powodu poprawiania ocen w szkole ( lol ).
Jednak udało mi się znaleźć sparing
Odbędzie się on jutro (1 czerwca) o godz. 16.00 na naszym serwerze.
3 vs 3
Zasady:
-nie używać RPG i tuby
-nie używać menczennika i ostatniego bastionu
-nie wyzywać
-grać dobrze
Skład podstawowy:
-Ahmed
-Sydney
-Eye
-Xawery
Syd mam jedna propozycje. Czy wskazany przez ciebie czlonek BTS moze szukac spara?
Bys na przyklad wybral 2 ludzi i razem z toba by szukali spara. Tak bedzie szybciej, ale to twoja decyzja jak to bedzie ja dalem tylko propozycje.
W piątek o godz. 20.00 odbędzie się sparing z klanem SL, wymagana obecność:
-Ahmed
-Sydney
-BadBoy
-ToFik (Tiger)
Informacje o sparingu:
Rodzaj gry:
Search and Destroy
Liczba graczy:
Sparing 4 vs 4
Mod:
ProMod4Final
Ochrona anty-bot:
PunkBuster
Prośby o zastępstwo proszę zgłaszać conajmniej 24 godz. przed odbyciem się rozgrywki.
Życzę powodzenia.
Niestety, (kurde znowu ) nie wyszło ze sparem...
Klan SL nie dał rady uzbierać graczy.
Oto cytat z mojej rozmowy z "Matim"
"Niestety ale ze sparingiem nie wypali, wakacje się ludziom zaczeli, ja dzisiaj wieczorem albo jutro wyjezdzam, baaardzo mało osob widuje z klanu/czy tam na serwerze, jak narazie wdize ze swoich az dwie osoby i ja, w tym nikomu nie chce się grac"
Wygląda na to, że trzeba dalej szukać sparów.
Z poważaniem,
Sydney